هر شهروند یک بازرس بهداشتی

پنج شنبه ٤ بهمن ١٣٩٧ ساعت ٨:٢٢ ق.ظ   ( بازدید : 741 نفر )


هر شهروند یک بازرس بهداشتی

با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذایی و نقش مستقیم آن در حفظ سلامتی مردم ، رعایت اصول و مقررات بهداشت محیط به عنوان یک تکلیف برای تمام صنوف مرتبط تعیین شده است.

داشتن کارت تندرسی معتبر برای تمامی کارکنان، استفاده از روپوش و کلاه متناسب با نوع کار، دستکش یکبار مصرف و انبرک، ممنوعیت عرضه، فروش و استعمال دخانیات در تمامی مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ورود افراد متفرقه به محل تهیه و آماده سازی مواد غذایی از نکاتی است که هر صنف باید آن را رعایت کند.

سامانه 190 آماده پاسخگویی به شهروندان در زمینه تخلفات عرضه کنندگان موادغذایی است


منبع : شبکه بهداشت و درمان فاروج چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.











جستجو
بیماری ابولا چیست ؟ (۷۰۹۲ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...