هر شهروند یک بازرس بهداشتی
با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذایی و نقش مستقیم آن در حفظ سلامتی مردم ، رعایت اصول و مقررات بهداشت محیط به عنوان یک تکلیف برای تمام صنوف مرتبط تعیین شده است.
داشتن کارت تندرسی معتبر برای تمامی کارکنان، استفاده از روپوش و کلاه متناسب با نوع کار، دستکش یکبار مصرف و انبرک، ممنوعیت عرضه، فروش و استعمال دخانیات در تمامی مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ورود افراد متفرقه به محل تهیه و آماده سازی مواد غذایی از نکاتی است که هر صنف باید آن را رعایت کند.
سامانه 190 آماده پاسخگویی به شهروندان در زمینه تخلفات عرضه کنندگان موادغذایی است