کارگاه ارتقای سلامت کارکنان انتقال خون با محوریت تغذیه و بیماریهای قلبی
در راستای تفاهمنامه همکاری سازمان انتقال خون و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، کارگاه آموزشی با عنوان «خطرسنجی بیماریهای قلبی عروقی و پیشگیری مبتنی بر تغذیه» برای کارکنان سازمان انتقال خون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ در این برنامه، گزارشی از اهداف سازمان جهانی بهداشت در زمینه ارتقای سلامت و همچنین وضعیت کشور و استان در حوزه بیماریهای غیرواگیر ارائه و همچنین خدمت خطرسنجی دهساله بیماریهای قلبی عروقی که در مراکز جامع سلامت انجام میشود، به حاضران معرفی شد.
نسرین علیزاده، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، در سخنانی راهکارهای تغذیهای مؤثر در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی بهویژه فشار خون بالا را تشریح کرد. وی با اشاره به نقش اصلاح الگوی غذایی در ارتقای سلامت جامعه، بر کاهش مصرف نمک و چربیهای مضر، افزایش مصرف سبزیها، میوهها، حبوبات و غلات سبوسدار تأکید کرد.
همچنین نسیم سراج، کارشناس بیماریها، به تبیین اهمیت شناسایی زودهنگام عوامل خطر و انجام غربالگری برای کاهش بروز و مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی پرداخت.
این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی کارکنان و ارتقای سطح سواد سلامت در زمینه پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر برگزار شد.
نظر دهید