کارشناس بیماریهای زئونوز و بیماریهای منتقله از آب و غذا
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نام و نام خانوادگی: هادی نیستانی
رشته تحصیلی: کارشناس ارشد آموزش بهداشت
تلفن : 05832247197
ایمیل: Neyestanih881@gmail.com
سابقه کار: سال
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۱. برنامهریزی و سیاستگذاری
تدوین استراتژیهای کنترل و پیشگیری از بیماریهای زئونوز و منتقله از آب و غذا
شناسایی عوامل خطر و تعیین اولویتهای مداخله بر اساس دادههای اپیدمیولوژیک
طراحی و اجرای برنامههای کشوری و استانی مطابق با دستورالعملهای وزارت بهداشت
۲. پایش و نظارت بر بیماریهای زئونوز و منتقله از آب و غذا
بررسی، ثبت و تحلیل موارد گزارششده بیماریهای زئونوز (تب مالت، هاری، کیست هیداتید، تب کریمه-کنگو و...)
پایش بیماریهای ناشی از آب و غذا مانند وبا، اسهالهای عفونی، بوتولیسم، هپاتیت A و مسمومیتهای غذایی
نظارت بر روند شیوع بیماریها و ارائه گزارشهای دورهای به مسئولان مربوطه
۳. کنترل و مداخله در بحرانها
برنامهریزی برای کنترل و مدیریت بحران در اپیدمیهای بیماریهای مرتبط با آب، غذا و حیوانات
هدایت تیمهای مداخله سریع در مواقع بروز بیماریهای زئونوز و منتقله از آب و غذا
تأمین و توزیع اقلام و تجهیزات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماریها
۴. همکاری بینبخشی و نظارت بر اماکن پرخطر
تعامل با سازمان دامپزشکی، جهاد کشاورزی و محیطزیست برای کنترل بیماریهای زئونوز
نظارت بر بهداشت محیطی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، دامداریها، کشتارگاهها و مراکز نگهداری حیوانات
همکاری با واحدهای آب و فاضلاب برای کنترل کیفیت آب آشامیدنی و جلوگیری از انتقال بیماریها
۵. آموزش و اطلاعرسانی
برگزاری دورههای آموزشی برای پزشکان، کارشناسان بهداشتی و سایر کارکنان در زمینه بیماریهای زئونوز و منتقله از آب و غذا
تدوین و انتشار مطالب آموزشی برای افزایش آگاهی عمومی درباره راههای پیشگیری از بیماریهای مرتبط با آب، غذا و حیوانات
آموزش گروههای در معرض خطر، مانند دامداران، قصابان، کارکنان مراکز عرضه مواد غذایی و عموم مردم
۶. پژوهش و مستندسازی
انجام مطالعات اپیدمیولوژیک برای شناسایی عوامل خطر بیماریهای زئونوز و منتقله از آب و غذا
مستندسازی موارد بیماری، تحلیل روند شیوع و ارائه راهکارهای بهبود برنامههای کنترلی
تهیه گزارشهای دورهای برای معاونت بهداشتی و وزارت بهداشت در مورد وضعیت بیماریها
۷. نظارت و ارزیابی اقدامات کنترلی
ارزیابی اثربخشی برنامههای مداخلهای در کاهش شیوع بیماریهای زئونوز و منتقله از آب و غذا
ارائه پیشنهادات اصلاحی برای بهبود کیفیت اقدامات کنترلی و پیشگیرانه
استفاده از فناوریهای نوین در پایش و کنترل بیماریهای مرتبط