parcham جهش تولید با مشارکت مردم
لیست اخبار صفحه :88
توصیه هایی برای مصرف مایعات

توصیه هایی برای مصرف مایعات

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر مصرف مایعات برای کودکان گفت: مصرف نوشیدنی هایی مانند شیر و آب میوه برای کودکان دارای اهمیت است، اما با توجه به اینکه مواد مغذی آن ها برای کودکان با هم تفاوت دارند نیاز است الزامات و توصیه هایی مورد توجه قرار گیرد.

هر آنچه در مورد مننژیت باید بدانیم

هر آنچه در مورد مننژیت باید بدانیم

مدیرگروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مطالبی را درباره بیماری مننژیت ارائه و بیان کرد: مننژیت یکی از اورژانس‌های پزشکی است که در اثر التهاب لایه مننژ مغز و نخاع بوجود می آید. دکتر فلوریا انفرادی در گفت و گو با وبدا، افزود: میزان مرگ ناشی از این بیماری قبلا تا 50% می‌رسید؛ ولی با کشف درمان‌های مناسب آنتی‌بیوتیکی به 5 تا 15% کاهش یافته است، علاوه بر آن 10 الی 20% از بهبود یافتگان بیماری دچار عوارضی مانند عقب افتادگی ذهنی، اختلالات بینایی یا شنوایی و یا اختلالات حرکتی می‌شوند.

جلسه ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی برگزار شد

جلسه ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی برگزار شد

نشست مشترک گروه آموزش وارتقای سلامت معاونت بهداشتی با معاونت فرهنگی با هدف ارتقاء سلامت جامعه با بهره گیری از ظرفیت اقدامات و اردوهای جهادی 28 خرداد ماه 1402 و با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی، مسئول اردوهای جهادی معاونت فرهنگی و دانشجویی، و مدیران گروه های سلامت دها ن و دندان و آموزش و ارتقاء سلامت برگزار شد.

نکاتی درباره مصرف نمک

نکاتی درباره مصرف نمک

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این نیاز است روزانه میزان کافی ید مورد نیاز بدن تامین شود، گفت: هنگام خرید نمک طعام، حتما محصول یددار تصفیه شده را خریداری کنید.

همایش فرزند آوری فرصت ها و چالش ها برگزار شد

همایش فرزند آوری فرصت ها و چالش ها برگزار شد

همایش فرزندآوری فرصت ها و چالش ها امروز 27 خرداد ماه امسال، با حضور فرماندار، امام جمعه، بخشداران و مدیران شهرستان جاجرم و حمید حبشی، مدرس و سخنران کشوری در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد

نکاتی برای تغذیه سالم کارمندان

نکاتی برای تغذیه سالم کارمندان

افراد شاغل که بخش قابل توجهی از جمعیت فعال را تشکیل می‌دهند حداقل یک سوم روز و یا حتی نصف روز خود را در محیط کار می‌گذرانند و به طور معمول یک وعده غذایی و یک میان وعده خود را در محیط کار مصرف می‌کنند. نقش تغذیه مناسب در سلامت عمومی و بازده کاری به اثبات رسیده است. تامین غذای مغذی و سالم سبب ارتقا سلامت و افزایش بازده کاری کارکنان می‌شود.

خودمراقبتی کلید سلامتی جامعه است/ خودمراقبتی جوانان را جدی بگیرید

خودمراقبتی کلید سلامتی جامعه است/ خودمراقبتی جوانان را جدی بگیرید

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به نقش مهم خودمراقبتی در تامین سلامت عمومی، گفت: يكي از راه هاي تندرستي و خود مراقبتي داشتن فعاليت بدني منظم و آمادگي جسماني است. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر محمدرضا اکبری افزود: داشتن آمادگي جسماني مرتبط با سلامت به شما كمك مي كند كه هم خودتان احساس خوبي داشته باشيد، هم خوب تر به نظر برسيد و از زندگي بيشتر لذت ببرید.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید