جشنواره پخت ماهی و غذاهای دریایی در مورخه 8 اردیبهشت برگزار شد
جشنواره پخت ماهی و غذاهای دریایی در مورخه 8 اردیبهشت برگزار شد
این جشنواره در سه بخش عموم مردم ، رستوران داران، آموزشگاه های آشپزی از ساعت 9 صبح الی 14 بعد از ظهر در محل خانه فرهنگ شهرداری با همکاری استانداری ، سازمان فنی و حرفه ای و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد برگزار شد . تعداد شرکت کنندگان در بخش مردمی به بیش از 50 نفر رسید که درپایان به سه نفر برتر جوایزی اهدا گردید.
در این جشنواره آموزش پخت سالم انواع غذای دریایی به صورت زنده به مردم آموزش داده شد .