parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1394/02/08 - 08:34
  • - تعداد بازدید: 30
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zbva

جشنواره پخت ماهی و غذاهای دریایی در مورخه 8 اردیبهشت برگزار شد

جشنواره پخت ماهی و غذاهای دریایی در مورخه 8 اردیبهشت برگزار شد  

 این جشنواره در سه بخش عموم مردم ، رستوران داران، آموزشگاه های آشپزی  از ساعت 9 صبح الی 14 بعد از ظهر در محل خانه فرهنگ شهرداری با همکاری استانداری ، سازمان فنی و حرفه ای و  معاونت فرهنگی  اجتماعی شهرداری بجنورد برگزار شد . تعداد شرکت کنندگان در بخش مردمی به بیش از 50 نفر رسید که درپایان به سه نفر برتر جوایزی اهدا گردید.

در این جشنواره آموزش پخت سالم انواع غذای دریایی به صورت زنده به مردم آموزش داده شد .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 13691
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید