بررسی وضعیت دارویی مرکز ابریشم شهرستان رازوجرگلان
امروز با حضور تیمی از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی وضعیت دارویی داروخانه و اجرای نظام ارجاع مرکز ابریشم و دو قطعه زمین پیشنهادی مرکز یکه سعود مورد بررسی قرار گرفت.
ارائه خود مراقبتی فردی توسط 71 هزار و 470 سفیر سلامت
مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی خودمراقبتی گفت: در 3 ماه نخست امسال 71 هزار و 470 سفیر سلامت آموزش های خودمراقبتی فردی را ارائه کرده اند.
بررسی رفع چالش های آماری در کمیته پیشگیری از خودکشی
کمیته پیشگیری از خودکشی با هدف افزایش روایی ثبت داده های آماری موارد اقدام به خوکشی دوشنبه دوم مرداد ماه امسال در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.
کارگاه آموزشی پیشگیری از حوادث ترافیکی برگزار شد
کارگاه آموزشی پیشگیری از حوادث ترافیکی و جاده ای با حضور پرسنل معاونت بهداشتی 1ول مرداد ماه برگزارشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و رئیس مرکز بهداشت بجنورد در پیامی فرارسیدن روز جهانی خود مراقبتی را تبریک گفتند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت بجنورد با صدور پیامی فرارسیدن روز جهانی خود مراقبتی را تبریک گفتند.
مهم ترین اصول فریز کردن گوشت قرمز
گوشت قرمز گوشت مرغ و ماهی طعم و فوایدی دارد که با نگهداری اصولی حفظ می شود. در این مطلب به صورت گذرا مهمترین نکات در فریز کردن گوشت را مرور می کنیم.
شناسایی بیش از 57 هزار بیمار دیابتی و پرفشاری خون با اجرای خطرسنجی 10 سال
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از شناسایی و ثبت 57 هزار و 503 بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون و ثبت در سامانه سیب با اجرای خطرسنجی 10 سال جمعیت بالای سی سال، خبر داد و گفت: 16 هزار و 311 نفر از این تعداد مبتلا به دیابت و 41 هزار و 192 نفر مبتلا به پرفشاری خون بوده اند.
به مناسبت روز جهانی عقب ماندگی(کم توانی) ذهنی: //پیشگیری از عقب ماندگی ذهنی با شناسایی به موقع بیماری های متابولیک
مدیر گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اهمیت پیشگیری و ضرورت انجام آزمایش های تشخیصی نوزادان در 3 روز اول پس از تولد، گفت: سه تا پنج روز اول پس از تولد را فرصتی طلایی برای شناسایی بیماریهای متابولیک و پیشگیری از بروز کم توانی(عقبماندگی) ذهنی ناشی از این بیماری ها در نوزادان است.
خطرهای پرفشاری خون
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به خطرهای پرفشاری خون، گفت: پرفشاری خون یکی از شایع ترین بیماری های مزمن در جوامع امروزی است و به عنوان قاتل خاموش از آن یاد می شود زیرا علامتی ندارد. خوشبختانه پرفشاری خون به آسانی قابل تشخیص و معمولا قابل درمان است.
برپایی غرفه مشاوره فرزندآوری در همایش شیرخوارگان حسینی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: همزمان با همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی در همه شهرهای استان، غرفه های مشاوره و ترویج فرزندآوری در جهت مشاوره و راهنمایی مادران برپا و خدمت مناسب ارائه شد.