parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/01/18 - 12:22
  • - تعداد بازدید: 16
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZPPa

پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت COVID-19

مواد شیرین و شیرینی ها، آب میوه های صنعتی، نوشابه های گاز دار، شکر، مربا و قند نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه ،چای غلیظ، نسکافه و شکلات تلخ را محدود کنید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی : 

نسرین علیزاده مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی استان در خصوص پرهیزات و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماری کرونا گفت از غذاهای سنگین مانند آش ،گوشت غلیظ، ماکارونی، سوسیس که هضم آن دشوار است پرهیز شود غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده مانندسالاد الویه ،سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا ،انواع کوکو و کتلت محدود گردد همچنین مصرف انواع فست فود و غذاهای آماده فراوری شده محدود شود 

وی همچنین گفت استفاده از ترشی ها وسرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می شود. ممنوع است و مصرف نمک و شوری ها و غذاهای کنسروی شور نیز محدود شود 

علیزاده در ادامه مصرف شیر و لبنیات که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کند به جز نوع پروبیوتیک  آن محدود شود 

وی گفت استفاد ه از رب گوجه فرنگی، فلفل و انواع سس های تند و سس خردل محدود شود  

وی  بیان کرد مواد شیرین و شیرینی ها، آب میوه های صنعتی، نوشابه های گاز دار، شکر، مربا و قند نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه ،چای غلیظ، نسکافه و شکلات تلخ را محدود کنند 

ایشان مصرف زیاد سیر و زنجبیل را توصیه نمیکنند   

علیزاده  توصیه کرد  استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا ،کنجد و روغن آفتابگردان و... برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده نشود و همچنین استفاده  از روغن ها و چربی های حیوانی شامل کره ، پیه ، دنبه و غیره ... را محدود دانستند  

در پایان ایشان توصیه کردن به تداوم محدودیتها و رژیمهای غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند  مانند دیابت، فشار خون بالا و ... 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14468
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید