parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/02/24 - 10:12
  • - تعداد بازدید: 43
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zcob

پخت نام کامل در بجنورد در سه نانوایی آزادپز کلید خورد

بنا به گزارشی مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی اعلام کرد  با عنايت  به مصوبه كميته كاري كارگروه گندم و آرد و نان خراسان شمالي با موضوع بررسي نان كامل 19 / 1 / 1403مبني بر به لزوم اطلاع رساني  نانوايي هاي پخت نان كامل در سطح شهرستان ،  بدينوسيله سه نانوايي به شرح ذيل جهت اطلاع رساني و فرهنگي سازي استفاده از نان كامل معرفی میگردد نسرین علیزاده در ادامه فواید مصرف نان کامل را اعلام کرد

🔰60 درصد سبد غذایی و تامین انرژی مردم ایران از نان تامین می‌شود.

🔰 آرد کامل به عنوان جایگزینی برای آرد سفید در تهیه نان می‌تواند به بهبود سلامت کمک کند.

🔰20 درصد از وزن آرد کامل را متعلق به پوسته و لایه‌های خارجی دانه گندم است
• این پوسته و لایه‌ها حاوی فیبر، مواد آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی مهمی چون روی، منیزیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین‌های گروه ب هستند.

🔰مصرف نان حاوی آرد کامل ضمن کمک به تامین نیاز روزانه افراد به فیبر باعث بهبود خونرسانی، کنترل قند خون و حفظ سلامت دستگاه گوارش می‌شود.

🔰 مصرف غلات کامل ارتباط مستقیمی با کاهش میزان بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی، برخی از بیماری‌های سرطان و دیابت دارد.

****
1.نانوايي گريواني: نزديك پل منطقه( از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد پخت  نان كامل دارند)
2.نانوايي محمدپور :چهاررراه صياد شيرازي ( از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد پخت  نان كامل دارند)
3.نانوايي گريواني :جنب  معصوم زاده ( از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد پخت  نان كامل دارند)
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 16542
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید