پخت نام کامل در بجنورد در سه نانوایی آزادپز کلید خورد
بنا به گزارشی مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی اعلام کرد با عنايت به مصوبه كميته كاري كارگروه گندم و آرد و نان خراسان شمالي با موضوع بررسي نان كامل 19 / 1 / 1403مبني بر به لزوم اطلاع رساني نانوايي هاي پخت نان كامل در سطح شهرستان ، بدينوسيله سه نانوايي به شرح ذيل جهت اطلاع رساني و فرهنگي سازي استفاده از نان كامل معرفی میگردد نسرین علیزاده در ادامه فواید مصرف نان کامل را اعلام کرد
🔰60 درصد سبد غذایی و تامین انرژی مردم ایران از نان تامین میشود.
🔰 آرد کامل به عنوان جایگزینی برای آرد سفید در تهیه نان میتواند به بهبود سلامت کمک کند.
🔰20 درصد از وزن آرد کامل را متعلق به پوسته و لایههای خارجی دانه گندم است
• این پوسته و لایهها حاوی فیبر، مواد آنتیاکسیدان و مواد مغذی مهمی چون روی، منیزیم، فسفر، پتاسیم و ویتامینهای گروه ب هستند.
🔰مصرف نان حاوی آرد کامل ضمن کمک به تامین نیاز روزانه افراد به فیبر باعث بهبود خونرسانی، کنترل قند خون و حفظ سلامت دستگاه گوارش میشود.
🔰 مصرف غلات کامل ارتباط مستقیمی با کاهش میزان بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی، برخی از بیماریهای سرطان و دیابت دارد.
****
1.نانوايي گريواني: نزديك پل منطقه( از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد پخت نان كامل دارند)
2.نانوايي محمدپور :چهاررراه صياد شيرازي ( از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد پخت نان كامل دارند)
3.نانوايي گريواني :جنب معصوم زاده ( از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد پخت نان كامل دارند)