نکاتی درباره مصرف نمک
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این نیاز است روزانه میزان کافی ید مورد نیاز بدن تامین شود، گفت: هنگام خرید نمک طعام، حتما محصول یددار تصفیه شده را خریداری کنید.
نسرین علیزاده در گفت و گو با وبدا؛ با بیان اینکه نیاز است برای نگهدای نمک به نکاتی توجه شود، ابراز کرد: نمک یددار باید در ظرف های دربسته تیره و یا غیر شیشه ای و دور از نور، رطوبت، حرارت و هوا نگهداری شود.
وی با بیان اینکه نمک مورد نیاز به اندازی خریداری شود که حداکثر در 6 ماه مورد استفاده قرارگیرد، بیان کرد: برای حفظ ید، ضروری است که هنگام پخت غذا، نمک در مرحله آخر به غذا اضافه شود.
وی با اشاره به اینکه هنگام خرید نمک طعام، حتما محصول یددار تصفیه شده را خریداری کنید، ادامه داد:
مصرف نمک تصفیه شده یددار در حد توصیه شده برای تمام افراد جامعه ضروری است.