نقش موثر تقویت آموزش برای پیشگیری از بیماری ها
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در نشست شورای فنی بهداشت که با محوریت برنامه عملیاتی گروه سلامت محیط و کار برگزار شد، با تاکید بر اهمیت نقش آموزش، اعلام کرد:برای مدیریت بهتر بیماری ها، باید بسترهای آموزشی به ویژه در شهرستان ها با ارائه خدمات مرتبط به کارشناسان و بهورزان تقویت شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر «اکبری» با بیان این که برنامه عملیاتی حوزه بهداشت در تمام زیرگروه ها باید مطابق با فصول، مشخص و آماده باشد، تاکید کرد: با اتکا به برنامه های عملیاتی تدوین شده می توان متناسب با نیاز ایجاد شده مداخلاتی پیش بینی و انجام داد.
گفتنی است، ارائه برنامه عملیاتی گروه سلامت محیط و کار با محوریت آب و فاضلاب؛ به منظور بهبود وضعیت دسترسی شهروندان به آب آشامیدنی سالم و شناسایی مخاطرات تهدید کننده سلامتی در این خصوص محور اصلی برگزاری نشست شورای فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بود.