قرارگاه عملیاتی استانی ستاد مبارزه با کرونا ۱۹دیماه در استانداری برگزار شد/ضرورت مدیریت صحیح موج جدید کرونا برای کنترل نیازهای درمانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به ظرفیتهای درمانی و دارویی استان در صورت فراگیری یکباره موج جدید کرونا در استان، بر لزوم مدیریت صحیح این موضوع در جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد استانی مبارزه با کرونا تأکید کرد.
دکتر سید جواد پورنقی عصر دوشنبه ۱۹ دی در جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد استانی مبارزه با کرونا که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: میزان مرگومیرهای ناشی از کرونا در خراسان شمالی از میانگین کشور پایینتر بوده که یکی از علل آن واکسیناسیون مناسب است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی خراسان شمالی گفت: مستندی وجود ندارد که ثابت کند مکملها در پیشگیری از کرونا مؤثر هستند. بنابراین سادهترین و در دسترس ترین راه پیشگیری، رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک است.
دکتر پورنقی با اشاره به اینکه ۴ درصد از تختهای بيمارستانی در اختیار بیماران کرونایی است افزود: تأمین برخی داروها با سختی انجام میشود لذا باید موجهای کرونا را مدیریت کرد.
تنها ۱۳ درصد مردم خراسان شمالی دز یادآور کرونا را تزریق کردند
دکتر محمدرضا اکبری معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی خراسان شمالی نیز در این جلسه از تزریق دز یادآور کرونا توسط ۱۳ درصد جامعه خبر داد و گفت: میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در خراسان شمالی رضایتبخش نیست.
دکتر محمدرضا اکبری اظهار داشت: در خراسان شمالی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۱۳ هزار و ۱۹۴ نفر به کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد ۲ هزار و ۸۰۱ مورد فوتی داشتیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی خراسان شمالی گفت: مجموع دوزهای واکسیناسیون تزریقشده در استان یکمیلیون و ۴۰۰ هزار دوز است که ۹۶ درصد نوبت اول، ۸۸ درصد نوبت دوم و ۶۰ درصد نوبت سوم واکسن را دریافت کردهاند.
وی با اشاره به تزریق ۱۳ درصدی دوز یادآور گفت: طی ۳ ماه اخیر میزان مرگومیرهای ناشی از کرونا ۴ نفر بوده اما بستریها روند افزایشی داشته است.
دکتر اکبری بیان داشت: زیرساختها برای مقابله با پیک جدید کرونا آماده است اما میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در حد قابل قبولی نیست