غذاها را در دمای مناسب و سالم نگهداری کنید.
غذای پخته را بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری نکنید
54 مادر باردار مبتلا قطعی به کووید 19
مادران باردار می توانند با انجام تمرینات بدنی سبک، راه رفتن در منزل و تحرک کافی، رعایت نکات ایمنی و اصول بهداشتی، تغذیه ای و حفظ آرامش به سلامت خود و جنین کمک کنند.
فردی که از ماسک استفاده میکند احتمال انتقال بیماری به سایرین را به شدت کاهش می دهد.
گرمای هوا ربطی به کاهش بیماری و ضعیف شدن ویروس کرونا ندارد و افراد فکر نکنند کرونا در فصل گرما تمام میشود.
نکات تغذیه ای در زمان ابتلا به پنومونی کووید – 19 در سالمندان
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین های E ، C ، B6 ، سلنیم و روی برای تقویت سیستم ایمنی و مقاومت در برابر عفونت ها در سالمندان توصیه می شود
سالم سازی میوه و سبزیجات در زمان شیوع ویروس کرونا
توصیه های مدیر بهبود تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص سالم سازی میوه و سبزیجات
بوتولیسم از کشنده ترین انواع مسمومیتهای غذایی است
مهمترین راه پیشگیری از بوتولیسم طبخ کامل و مناسب غذا های مصرفی وبیشتر گروه کنسروی می باشد..
توصیه های تغذیه ای مهم برای حفظ سلامت و امنیت غذایی سالمندان در مدت فاصله گذاری اجتماعی در زمان شیوع بیماری کووید19
بیماری کووید- 19 تهدیدی برای امنیت غذایی سالمندان است
نان سالم در زمان شیوع کرونا ویروس
نان داغ را ابتدا در پارچه ای نخی سپس در نایلون قرار داده و پس از خارج کردن نان ، نایلون را دور بیندازید اگر شرایط بهداشتی انتقال نان از نانوایی تا منزل به خوبی رعایت شود، مشکلی نخواهد داشت .