parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/01/09 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 24
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZZPa

زوجین برای پیشگیری از هرگونه مشکل خانوادگی در دوران قرنطینگی از یادآوری مسائل گذشته، رصد کردن و زیر ذره بین بردن رفتارهای یکدیگر خودداری کنند

ویروس کرونا در واقع به همه ما یادآور شد که زندگی کوتاه است و باید قدر یکدیگر را بیشتر بدانیم. با یکدیگر مهربان تر باشیم و بیشتر از قبل با خانواده خود وقت بگذرانیم و لذت ببریم.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی : 

شهین لنگری کارشناس سلامت روانی ، اجتماعی اعتیاد معاونت بهداشتی استان با اعلام این خبر افزود زوجین برای پیشگیری از هرگونه مشکل خانوادگی در دوران قرنطینگی از یادآوری مسائل گذشته، رصد کردن و زیر ذره بین بردن رفتارهای یکدیگر خودداری کنند .

وی افزود طبق توصیه وزارت بهداشت حدود یک ماهی می شود که خانواده های ایرانی به دلیل شیوع ویروس کرونا و به منظور قطع زنجیره انتقال این ویروس و حفظ سلامتی، خود را در منازل قرنطینه کرده اند  و مجبور هستند ساعات بیشتری را در کنار یکدیگر در محیط خانه بگذرانند.و قرنطینه خانگی نیز به طور حتم در بهداشت و سلامت روان خانواده های ایرانی  تاثیرگذار خواهد بود.لذا احتمال بروز رفتارهای چالش برانگیز در دوران قرنطینه خانگی از سوی زوجین یا فرزندان که هر کدام خلق و خوی خاص خود را دارند، وجود دارد.

ایشان نکاتی را جهت مدیریت چالش های این دوران در خانواده به شرح ذیل بیان نمودند :

*هم اکنون که شرایط بسیار خوبی ایجاد شده تا زن و شوهرها اوقات بیشتری را با هم سپری کنند باید سعی کنند با یکدیگر مهربان تر رفتار کنند و به هم نزدیک تر شوند باید منفی نگری را هرچه بیشتر از خود دور کنند  و مقداری به نقاط مثبت و نیمه پر لیوان نیز نگریست.

*ویروس کرونا در واقع به همه ما یادآور شد که زندگی کوتاه است و باید قدر یکدیگر را بیشتر بدانیم. با یکدیگر مهربان تر باشیم و بیشتر از قبل با خانواده خود وقت بگذرانیم و لذت ببریم.

*هر کسی در زندگی خود احتیاج به یک فضای شخصی و حریم خصوصی دارد، زن و شوهرها حریم خصوصی یکدیگر را رعایت کنند باید تا بتوانند آرامش را تجربه کنند.

*شاید یکی از اعضای خانواده دوست داشته باشد برود در یک اتاقی مطالعه کند و دوست دارد اطرافش خلوت باشد و نباید در کارش دخالت کرد.

*هم اکنون و در این شرایط که همه افراد ممکن است کمی دچار استرس بوده و ناخوش احوال باشند، به هیج وجه فرصت مناسبی برای بازگشت به گذشته ها و مورد انتقاد قرار دادن یکدیگر نیست.

*در حال حاضر که همه اعضای خانواده برای حفظ سلامتی از سفر و بیرون رفتن از منزل منع شده اند، همگی باید همدل شوند و به احساسات همدیگر توجه کنند و بیش از اینکه در اینترنت و شبکه های مجازی وقت خود را سپری کنند با یکدیگر راجع به مسائل مختلف گفت و گو کنند

*خانم ها  دقت کنند که هنگام ورود همسرشان به محیط خانه با برخورد سخت و خشن به استقبال نروند، بیان برخی عبارات مانند اینکه چرا دست‌هایت را نشستی؟ به هیچ چیز دست نزن و غیره، لازم است، اما این نوع تذکرات نباید با لحن بدی در محیط خانه گفته شود و باید نسبت به این نوع تذکرات نهایت دقت را به عمل آورد تا تعادل روانی درون منزل حفظ شود

لنگری در پاسخ به این سوال که خانواده ها در دوران قرنطینه چگونه خود را سرگرم کنند ؟ گفت : 

*اعضای خانواده در کنار همدیگر می توانند کارهای مشترک نیز انجام دهند که انجام  نظافت منزل، تعمیرات وسائل معیوب منزل، تغییر دکوراسیون، مسابقه آشپزی، خواندن کتاب  و در کل انجام امور عقب افتاده از جمله این اقدامات سرگرم کننده محسوب می شود.

یکی از سرگرمی های نسل های قدیم قبل از ظهور تکنولوژی های جدید، انجام بازی های دسته جمعی خانگی بود، به خانواده ها پیشنهاد می شود  که در روزهای قرنطینه خود و خانواده را با انجام انواع بازی های گروهی موجود همچون ، اسم فامیل، بازی نمایشی همچون پانتومیم، بازی با اعداد و انواع بازی های تست هوش سرگرم کنند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14421
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید