parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/07/23 - 10:55
  • - تعداد بازدید: 28
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZFha

روزانه تخم مرغ مصرف کنید

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف تخم مرغ درافراد سالم و افرادی که به این ماده غذایی آلرژی ندارند به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ نسرین علیزاده افزود: افرادی که دارای بیماری‌هایی مانند دیابت، فشارخون بالا، چاقی و... هستند، ضمن مشاوره با پزشک و کارشناس تغذیه میزان مصرف براساس شرایط فرد تعیین می‌شود اما  به طور کلی مصرف سه عدد تخم ‌مرغ  در هفته معمولا مشکلی ایجاد نمی کند.

 به گفته وی یک تخم مرغ بزرگ حدود72 کیلوکالری انرژی و 6.3 گرم پروتئین دارد. 3.6 گرم پروتئین در سفیده تخم مرغ  و 2.7 گرم در زرده تخم مرغ قرار دارد.

 وی با بیان اینکه مصرف تخم مرغ خام  یا تخم مرغ عسلی که خوب پخته نشده به کودک ممنوع است، ادامه داد: اگرکودک به تخم مرغ آلرژی دارد باید ازبرنامه غذایی  او حذف و جایگزین مناسب به جای  تخم مرغ درنظرگرفته شود.

 وی با اشاره به نکات مهم در هنگام خرید و نگهداری تخم مرغ گفت: در هنگام خرید دقت کنید روی هرعدد تخم مرغ  نام یا علامت تجاری واحد تولیدی، تاریخ تولید و تاریخ انقضا (به روز،ماه و سال)درج شده باشد.

 وی تاکید کرد: از مصرف تخم مرغ های شکسته یا دارای ترک در مواد غذایی به ویژه در تهیه غذاهایی که نیاز به طبخ ندارند( مانند خامه یا سس)  باید خودداری شود.

 به گفته وی تخم مرغ خام بر روی سطوحی که با مواد غذایی آماده خوردن در ارتباط هستند نباید قرار نگیرد.

 وی  با اشاره به نحوه نگهداری تخم مرغ گفت: تخم مرغ‌ها باید در یخچال  و دمای زیر  7 درجه  سانتی گراد نگهداری شوند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 16227
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید