parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/07/17 - 10:59
  • - تعداد بازدید: 43
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zqha

خوراکی هایی برای پیشگیری از سرماخوردگی

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: انواع میوه‌ ها و سبزی ‌ها مانند انواع لیمو، انواع مرکبات، انواع توت، کیوی، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز از قبیل انواع کلم به دلیل داشتن ویتامین c می‌توانند در درمان سرماخوردگی‌ها موثر باشند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، نسرین علیزاده، افزود: مصرف غلات سبوس‌دار و حبوبات، منابع از بروز عفونت‌های مکرر دستگاه تنفسی فوقانی پیشگیری می‌کند. مصرف سیر نیز موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر عفونت ‌های ویروسی می‌شود.

وی اضافه کرد: جگر، کره و تخم‌مرغ، هویج، انبه، سیب‌زمینی، زردآلو، کدو حلوایی در پیشگیری از سرماخوردگی موثر هستند.

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اضافه کرد: در هنگام سرماخوردگی، خوردن شلغم و خانواده آن مانند تربچه و انواع ترب سفید و سیاه می‌تواند موثر باشد.


 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 16213
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید