parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/08/08 - 10:27
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZcZb

جلسه شورای فنی برگزار شد

جلسه شورای فنی معاونت بهداشی با محوریت ارائه عملکرد آزمایشگاه رفرنس بهداشت حرفه ای و گزارش گروه بیماری ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، مهندس راه چمنی در این جلسه دستاوردهای  افتتاح آزمایشگاه رفنرس بهداشت حرفه ای که در شهریور ماه 1402 افتتاح شد را نظارت بر کارگاه ها و کاخانه ها و ... آموزش کارشناسان بهداشت حرفه ای و رسیدگی به شکایات مردمی کارخانه ها را از اهداف راه اندازی این مرکز ذکر کرد.

بنابراین گزارش در این جلسه مدیرگروه مبارزه با بیماری ها نیزوضعیت شیوع پوکی استخوان در استان را اعلام و بیان کرد: طرح مطالعات پوکی استخوان در خراسان شمالی اجرایی شده است.

دکتر فلوریا انفرادی با بیان اینکه ۳۰درصد جمعیت بالای 50 سال کشور دارای پوکی استخوان هستند، افزود:آموزش و مکمل یاری یکی از عوامل مهم پیشگیری از پوکی استخوان است.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 16257
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید