parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1398/08/18 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 15
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZDCa

جلسه آموزشی بررسی تفاهم نامه بهبود تغذیه

جلسه آموزشی بررسی تفاهم نامه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی : جلسه ای در18آبان ماه راس ساعت 11 با حضور نمایندگان دانشگاه فرهنگیان و دولتی بجنورد و کوثر با خیرمقدم معاون بهداشتی دکتر افشین دلشاد و اعلام برنامه خانم علیزاده مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی آغاز شد . در این جلسه در خصوص تشکیل کمیته مشترک با دانشگاه و معاونت صحبت شد و از تعهدات لازم جهت دانشگاه در ایجاد بستر مناسب آموزشی و نظارت بر برنامه غذایی و همچنین تامین مدرس با معاونت بهداشتی در ساعات اداری ، اگر خارج ساعت اداری باشد هزینه کلاس با دانشگاه باشد .همایش ها و جلسات ویژه جهت اعضای هیات علمی برگزار شود . تشکیل بوفه سالم و حدف کالاهای آسیب رسان . و در مورد برنامه پیشگیری از چاقی دانشجویان و دوره آموزشی ویژه کادر توزیع و آشپرخانه تشکیل گردد .نظارت بر میزان نمک ، نوع روغن ، ... در مراکز توزیع سرو غذا انجام شود کارشناس تغذیه نیروگاه فصلی یکبار به دانشگاه فرهنگیان مراجعه نمایند .در دانشگاه فرهنگیان آموزش کددار ضمن خدمت 1500دانشجو و دوره های کددار اخذ شود که 100 درصد پوشش شود و دوره برگزاری حداقل 8 ساعت مصوب شد کارگاه تغذیه جهت کلیه نمانیدگان تغذیه دانشگاه برگزار گردد.دانشگاه کوثر اعلام آمادگی دوره 8 ساعتی جهت دانشجو و کارکنان را اعلام نمودند. برنامه بوفه دوستدار سلامت اصلاح گردد .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14287
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید