parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/02/08 - 12:58
  • - تعداد بازدید: 14
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZQQa

توصیه های مدیر سلامت محیط و کار در خصوص تشدید نظارت ها در ماه مبارک رمضان

ارائه مواد غذایی تنها به صورت بیرون بر با ظروف یک بار مصرف و با رعایت کلیه دستورالعمل های بهداشتی مرتبط، در مراکز مجاز می باشد؛

علیرضا نوروزیان در گفتگو با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت : با عنایت به شروع ماه مبارک رمضان و لزوم تشدید نظارت ها در این ایام و حساسیت موضوع در شرایط حاضر ، به منظور کنترل و نظارت بهتر بر مراکز تهیه، عرضه و توزیع مواد غذایی فعال در این ایام بازرسان بهداشت محیط ضمن تدوین برنامه تشدید نظارت بر مراکز حساس (از جمله مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی، نانوایی، زولبیا و بامیه و نظایر آن) که به ویژه در این ایام به صورت خاص فعال می شوند با تشکیل 10 اکیپ بازرسی در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل انجام وظیفه می نمایند
وی خاطرنشان کرد: اقدامات این اکیپ شامل هماهنگی با سایر دستگاه های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی و نیروی انتظامی و دیگر سازمان ها به منظور تشکیل تیم های مشترک بازرسی و نظارتی همچنین نظارت مستمر بر مراکز فعال تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی می باشد .
وی در ادامه افزود اقدامات این اکیپ نیز شامل نظارت مستمر بر  سامانه های آبرسانی و همچنین کنترل کیفی مواد غذایی (نظارت بر فرآیند نگهداری، تهیه و طبخ، عرضه و فروش ونمونه برداری) کنترل روغن های مصرفی در تهیه زولبیا بامیه و شیرینی های سنتی؛کنترل کیفی آب آشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری میکروبی)؛
نوروزیان در خصوص نکات مورد توجه متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی گفت ارائه مواد غذایی تنها به صورت بیرون بر با ظروف یک بار مصرف و با رعایت کلیه دستورالعمل های بهداشتی مرتبط، در مراکز مجاز می باشد؛
وی  در ادامه گفت : فاصله گذاری ایمن در مراکز مورد بازرسی بطوریکه فاصله بین شاغلین با خودشان و مشتریان و همچنین بین مشتریان با همدیگرحداقل یک متر رعایت شود؛
نوروزیان در پایان افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه، از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت را مطلع کنند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14526
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید