توصیه های تغذیه ای در دوران نقاهت بیماری با ویروس کرونا (COVID -19)
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :
نسرین علیزاده مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه در مصاحبه با روابط عمومی در خصوص توصیه های تغذیه ای در دوران نقاهت بیماری کرونا ویروس گفت در دوره بیماری ، اشتهای بیمار کاهش یافته و به دلیل عدم دریافت کافی مواد مغذی ، احتمال بروز سوء تغذیه پروتئین انرژی یا کمبود ریز مغذی ها افزایش می یابد و لازم است کلیه بهبود یافتگان به ویژه افراد آسیب پذیر همچون کودکان ، مادران باردار و شیرده ، سالمندان و مبتلایان به بیماری های مزمن همچون سل ، سرطان ، دیابت ، فشار خون بالا و ... تحت نظر و مراقبت تغذیه ای ویژه قرار گیرند .
وی در ادامه بیان کرد به طور کلی رعایت رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی با حداقل فرآوری شامل میوه، سبزی ،نان و غلات سبوس دار حبوبات ،ماهی و مرغ و مصرف کم گوشت قرمز برای تسریع در بهبودی توصیه میشود
وی همچنین گفت دریافت کافی مواد غذایی و رعایت تعادل و تنوع در مصرف منجر به تقویت سیستم ایمنی و بازگشت سریعتر سلامتی میشود
وی در ادامه مصرف مکمل های تغذیه ای مطابق با دستورالعمل های ابلاغی کشوری در کودکان زیر دوسال ،مادران باردار و شیرده ،نوجوانان و سالمندان توصیه میشود