parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/02/03 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 17
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZMQa

تغذیه در ماه مبارک رمضان سال 1399 و پیشگیری از بیماری کووید -19

ماه مبارک رمضان علاوه برآن که موقعیت مناسبی برای تزکیه روح و نزدیکی به خداوند است فرصت خوبی برای ایجاد عادات صحیح و ترک بسیاری از عادات غلط می باشد و می تواند شروع مناسبی برای روش های صحیح تغذیه ای باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی استان گفت : ماه مبارک رمضان علاوه برآن که موقعیت مناسبی برای تزکیه روح و نزدیکی به خداوند است فرصت خوبی برای ایجاد عادات صحیح و ترک بسیاری از عادات غلط می باشد و می تواند شروع مناسبی برای روش های صحیح تغذیه ای باشد. با توجه به همزمانی شیوع بیماری کووید-19 و ماه مبارک رمضان در سال 1399، رعایت اصول صحیح تغذیه در این ماه مبارک می تواند تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص بیماری کووید 19 داشته باشد. روزه داری می تواند موجب کاهش پاسخ های التهابی و تنظیم سیستم ایمنی بدن شود. همچنین فعالیت سلول های دفاعی بدن و ترشح ایمونوگلوبولین های مخاطی که از عوامل ایمنی بدن هستند در طی روزه داری بیشتر شده و در مجموع، روزه داری صحیح و رعایت رژیم غذایی مناسب در وعده های سحر و افطار در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.

تغذیه ی صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات، به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه ی غذایی است. با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود. 

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14523
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید