برگزاری سومین کمیته دانشگاهی مهار، پایش، پیشگیری و کنترل سقط خود به خودی و هشتمین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین
سومین کمیته دانشگاهی مهار، پایش، پیشگیری و کنترل سقط خود به خودی و هشتمین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین در محل سالن معاونت بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع گفت: کنترل و پیشگیری از سقطهای خودبهخودی و عمدی نه تنها یک ضرورت بهداشتی است، بلکه تأثیری مستقیم بر سلامت جسمی و روانی زنان جامعه دارد، بنابراین لازم است با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و اجرایی، برنامههای پیشگیری و پایش به شیوهای مؤثرتر پیادهسازی شوند.
دکتر مریم پورآدینه، تأکید کرد: همکاری نزدیک میان معاونت درمان، معاونت بهداشت و سایر بخشهای مرتبط میتواند نقش کلیدی در کاهش نرخ سقط و بهبود وضعیت سلامت جامعه ایفا کند.
وی ادامه داد: ما باید از تجربیات گذشته درس بگیریم و در کنار شناسایی چالشها، راهکارهای اجرایی دقیقتری ارائه دهیم.
شایان ذکر است در این جلسه؛ مصوبات جلسات قبلی بررسی شد و میزان پیشرفت در اجرای آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین، نماینده معاونت درمان گزارشی جامع از عملکرد خود ارائه کرد و به چالشهای موجود در حوزه پیشگیری و مقابله با سقط پرداخت. این جلسه با تبادلنظر اعضا و تأکید بر ضرورت هماهنگی بیشتر و ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت، به پایان رسید.
نظر دهید