parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/02 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 18
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZcYa

بایدها و نبایدهای سرو غذا در سفر

  • در صورت مصرف غذاها در رستورانها حتما به ظاهر رستوران، وضعیت کارکنان آن و شرایط
  • بهداشتی ، رعایت پروتکل ها ی مرتبط با کرونا محیط کارت بهداشت کارکنان توجه کنید.
  • غذاهای خشک مثل کتلت و کوکو یا تخم مرغ پخته بهترین غذا در  طول سفر هستند. غذایی
  • که برای بین راه تهیه می کنید ، نباید آبکی باشد.غذاهای آبکی مثل انواع خورش ها ، سریعتر
  • فاسد می شوند چون میکربها وباکتریها در فضای مایع ، محیط مناسبتری برای رشد وتکثیر
  • دارند.
  • ساندویچ را از قبل آماده نکنید، زیرا وجود گوجه فرنگی، کاهو یا خیارشور سبب مرطوب 
  • شدن ماده
  •  اصلی ساندویچ می شود و رشد میکروبها را سرعت می بخشد.
  • نوشیدن آب یخ قرار داده  شده در پارچهای پلاستیکی یا فلزی ممکن است بیماری زا باشد، به
  •  خصوص برای کودکان خردسال به هیچ وجه توصیه نمی شود
  • از مصرف بعضی از مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده، پیاز در مکان هایی که  قابل اطمینان نیستند، خودداری کنید.
  • از خرید ومصرف نوشیدنی های محلی مثل آب زرشک ، آب آلبالو و... و هم چنین
  • لواشک ،
  • تمبرهندی ،آلوچه  ،درصورتی که بسته بندی نشده وکد بهداشتی وپروانه ساخت از
  • وزارت بهداشت
  • ندارند ، خودداری کنید.
  • غذاهایی را در رستوران سفارش دهید که سس ، ادویه وچاشنی زیاد نداشته باشند. گاهی
  • ممکن است دررستورانها به غذاهای کهنه ومانده مقدار زیادی سس وچاشنی اضافه کنند
  • که تغیر رنگ وطعم نامطبوع ناشی از فساد غذا مشخص نشود.
  • دررستوران ، حتما همراه با غذایی که میل می کنید ، از ماست (کم چرب وپاستوریزه ) ،
  • لیمو ترش ویا آبلیمو استفاده کنید. با مصرف این ها ،  محیط دستگاه گوارش اسیدی
  • می شود ودرنتیجه، ازرشد وتکثیر میکربهادردستگاه گوارش ودر نتیجه مسمومیت غذایی
  • جلوگیری می شود.
  • مصرف انواع دسرهای خامه ای درطول سفر توصیه نمی شود چون ممکن است با
  • شیر وخامه پاستوریزه نشده تهیه شده باشد ویا اینکه به علت کهنگی ، فاسد شده باشد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14946
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید