باور غلط پیشگیری از کرونا با مصرف مواد الکلی
عده ای تصور می کنند که چون ویروس کووید 19 نسبت به الکل حساس بوده و با ضد عفونی دست یا سطوح با الکل از بین می رود ، بنابراین با شرب الکل نیز همین اتفاق در داخل بدن می افتد و در واقع به شکلی نقش ضد عفونی کننده در بدن ایجاد می کند در حالی که این یک باور و تصور غیر علمی و غلط و غیر بهداشتی است .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :
جمیله کوهی کارشناس پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشتی استان گفت باور غلطی ایجاد شده است که مصرف الکل می تواند نقش پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس داشته باشد .
وی اشاره کردند به اینکه عده ای تصور می کنند که چون ویروس کووید 19 نسبت به الکل حساس بوده و با ضد عفونی دست یا سطوح با الکل از بین می رود ، بنابراین با شرب الکل نیز همین اتفاق در داخل بدن می افتد و در واقع به شکلی نقش ضد عفونی کننده در بدن ایجاد می کند در حالی که این یک باور و تصور غیر علمی و غلط و غیر بهداشتی است .
وی گفت مسمومیت با متانول می تواند منجر به ایجاد عوارض جدی چشمی از تاری دید ، کاهش بینایی ، و کوری دائم تا نهایتاً درگیری های مغزی ، کاهش سطح هوشیاری ، کما و در نهایت مرگ بیمار شود .
ایشان تاکید کردند مصرف هر گونه مواد الکلی به صورت خوراکی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد ،مصرف الکل خصوصاً ترکیبیاتی که بر پایه متیلیک هستند در بدن ایجاد سمیت می کنند که بسیار خطرناک و دارای عوارض است
در پایان کوهی افزود فردی که الکل سمی مصرف می کند خود را بدون دلیل در معرض خطر قرار می دهد .