رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید و ذبح گوسفند ضروری است.
رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید و ذبح گوسفند ضروری است
رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید وذبح گوسفند برای حفظ سلامت و پیشگیری از ایجاد بیماری لازم و ضروری است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : توصیه می شود مردم دام را از جایگاه عرضه بهداشتی دام زنده که زیر نظر سازمان دام پزشکی می باشد خریداری نمایند.
مهندس « محمود بهنیا » با تاکید بر اینکه ذبح دام بهتر است در کشتارگاه انجام شود افزود : از ذبح دام در محل های آلوده ، غیر قابل شستشو ، کنار کوچه و خیابان به علت خطر آلودگی پرهیز شود.
این مسئول تاکیدکرد : به دلیل اینکه خون و پس مانده های ناشی از کشتار به سرعت فساد پذی بوده و منبع بالقوه ای از نظر عفونت هستند ، بهتر است پس از ذبح ، علاوه بر شستشو از یک ماده ضد عفونی گندزدا در محل مربوطه استفاده شود. از نظر بهداشتی و کیفیت غذایی بهتر است پس از ذبح دام گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا PH آن اسیدی شده و عوامل بیماری زای احتمالی در آن تا حد زیادی از بین برود.