parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/06/08 - 07:46
  • - تعداد بازدید: 17
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZvWa

مقوی سازی غذاها بدون استفاده از گوشت

 

اگر قدرت خرید انواع گوشت را ندارید با استفاده از عصاره آب قلم یا آب پای مرغ می توانید غذا های خود را مقوی و خوش طعم کنید و از فواید آن بهره مند شوید.

 
 

 اگر قدرت خرید انواع گوشت را ندارید با استفاده از عصاره آب قلم یا آب پای مرغ  می توانید غذا های خود را مقوی و خوش طعم کنید و از فواید آن بهره مند شوید.

 روش تهیه آب قلم: قلم ( استخوان ) گاو را از قصابی  تهیه کرده آنها را چند تکه کرده و در یک قابلمه بزرگ همراه آب بر روی گاز بگذارید و بعد از نیم ساعت جوشیدن آب آن را دور ریخته و بعد دوباره آب به همراه  دو عدد پیاز و سیر و  چند ساقه کرفس  داخل قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید به محض به جوش آمدن شعله گاز را کم کرده ، دو قاشق غذا خوری سرکه ریخته و  بگذارید  8 تا 9 ساعت با حرارت پایین محتویات داخل قابلمه پخته شود به طوری که مغز های استخوان کاملا پخته شود .

بعد از پخت قابلمه را از روی شعله گاز برداشته و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن آن را صاف کرده و آب قلم را در داخل یخچال بگذارید. بعد از  12 ساعت از یخچال خارج کنید  چربی روی آن را  جدا  و دور بریزید . مابقی مایع را در داخل ظروف مناسب بسته بندی کرده  و از آن در پخت انواع خورشت ، سوپ ها و آش ها به جای گوشت یا مرغ  استفاده کنید.

برای تهیه آب مرغ هم به روش بالا  به جای استفاده از قلم از  پای مرغ استفاده کنید. شایان ذکر است این مایع غنی از  املاح معدنی همچون روی، کلسیم، منیزیم و فسفر است.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14850
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید