تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دراستان
طرح تشدید نظارت بر بهداشت محیط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان توسط کارشناسان بهداشت محیط در 2 شیفت کاری صبح و بعدظهر اجرا می شود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : هم زمان با ماه مبارک رمضان برخی از فعالیت های خاص از جمله تهیه و فروش زولبیا، بامیه، آش، حلیم و هم چنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیاء شب های قدر در مساجد و اماکن مذهبی آغاز می شود.
مهندس محمود بهنیا در ادامه افزود : از این رو نظارت، کنترل و بازرسی بهداشتی مراکز و اماکن به منظور جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب از اهمیت بالایی برخوردار است.این طرح با هدف پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از عرضه زولبیا، بامیه و شیرینی های سنتی غیر بهداشتی و خرما به صورت فله ای و روباز و یا در بسته بندی های غیر مجاز از قبیل جعبه های غیر بهداشتی و غیر استاندارد و کیسه های بازیافتی اجرایی می شود.