parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/02/24 - 03:34
  • - تعداد بازدید: 16
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZsRa

افزایش بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی

افزایش بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بخصوص قنادی ها و مراکز پخت غذاهای بیرون بر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی : 

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت :
در ایام ماه مبارک رمضان و با توجه به شیوع ویروس کرونا ، بیشترین تاکید بازرسان بهداشت محیط بر عملکرد قنادی ها و مراکز تهیه و توزیع شله و حلیم است زیرا مردم در ایام ماه مبارک رمضان از این مواد غذایی استفاده بیشتری دارند.
علیرضا نوروزیان ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به شیوع کرونا ، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص قنادی ها و مراکز پخت غذاهای بیرون بر افزایش یافته است و کنترل کیفی و شرایط بهداشتی این مراکز مورد تاکید است 
وی گفت : 188 بازدید از قنادی ها و شیرینی فروشی ها انجام شده است 
 وی با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای طبق سنوات گذشته تشدید ویژه بازرسی را از روز اول ماه رمضان از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی از قبیل رستوران ها ، حلیم فروشی ها، آشپزخانه ها و ... شروع کردند و امسال با توجه به بحث مقابله محیطی با ویروس کرونا مقرر شده است عرضه کلیه مواد غذایی به صورت بیرون بر باشد 
وی در ادامه گفت بازدید ها در ماه مبارک رمضان از مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم 49 مورد و مراکز زولبیا و بامیه 135 مورد بوده است . 
وی افزود برنامه تشدید نظارت امسال ماه رمضان بر روی بیرون بری مواد غذایی در مراکز مذبور متمرکز و در بازرسی هایشان رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی را از متصدیان و مدیران خواستار شده و در صورت عدم اجرای پروتکل های بهداشتی برخورد قانونی لازم را اعمال می کنند  
وی در پایان  افزود: 851 بازدید مشترک به همراه کارشناسان اتاق اصناف، تعزیرات، اماکن و اتاق صنعت ومعدن به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا انجام شده است

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14562
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید