ارتباط تغذیه با استرس
ارتباط تغذیه با استرس
برای نگهداری سلامت عمومی بدن و مقابله با استرس دارا بودن یک رژیم غذایی متعادل ضروری است.
مدیر گروه سلامت روان ، اجتماعی ، اعتیاد و الکل معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : غذاهایی مثل ماهی ، جگر، قلوه ، تخم مرغ ، شیر ، عسل ، سویا ، قارچ ، بادام زمینی ، جوانه گندم ، سبزیجات و مرکبات در پیشگیری و رفع استرس بی تاثیر نیستند .
دکتر « بهناز گنابادی » تصریح کرد : مصرف غلات نیز به خاطر داشتن اسید آمینه برای کاهش استرس بسیار مفید است .
این مسئول در ادامه افزود : از آنجایی که هیچ کدام از غذا ها نمی تواند به تنهایی تمام مواد مغذی را تامین نماید بنابراین باید از یک رژیم غذایی متنوع شامل ویتامین ها، اسیدهای آمینه ، اسیدهای چرب و انرژی که از کربوهیدرات ، چربی و پروتئین به دست می آید استفاده نمود.