عرضه حلیم ، شله و آش در ایام ماه مبارک رمضان بدون اخذ مجوزهای مربوطه غیر مجاز است.
عرضه حلیم و شله بدون مجوز در ماه رمضان تخلف محسوب می شود
عرضه حلیم ، شله و آش در ایام ماه مبارک رمضان بدون اخذ مجوزهای مربوطه غیر مجاز است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : تمام افرادی که می خواهند در این ایام اقدام به پخت و عرضه حلیم ، شله و آش نمایند باید مجوزهای بهداشت فردی و محیطی را از مراکز بهداشتی دریافت کنند.
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : توصیه می شود افرادی که تمایل به خرید این گونه مواد غذایی دارند ، آن ها را در ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی و یا ظروف خانگی بریزند و از نگهداری آش و حلیم داغ در ظروف پلاستیکی خودداری کنند.توزیع مواد غذایی پخته شده باید فقط به صورت گرم و تازه صورت پذیرد و از نگهداری مواد غذایی پخته شده در شرایط محیطی به مدت بیش از 2 ساعت جلوگیری گردد.