parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/04/31 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 18
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZpSa

مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس در پایگاههای سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان در شرایط فاصله گذاری اجتماعی

ثابت شده است که کودکان به همان اندازه بزرگسالان ممکن است مبتلا به عفونت شوند ولی عموما علایم بالینی بیماری در آنها بسیار کمتر است

 کارشناس سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی استان در گفتگو با روابط عمومی این معاونت گفت : برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان که هر ساله از خردادماه اجرا میشد ،امسال بدلیل شرایط کرونا از ابتدای مرداد ماه اجرایی خواهد شد.

معصومه صولتی خاطرنشان کرد :  ثابت شده است که کودکان به همان اندازه بزرگسالان ممکن است مبتلا به عفونت شوند ولی عموما علایم بالینی بیماری در آنها بسیار کمتر است .کودکان به عنوان یکی از گروههای فوق پخش کننده بیماری شناخته می شوند ولی فاصله گذاران اجتماعی خوبی نیستند و این ماهیت کودکی است.
وی توصیه ها و احتیاطات کلی با توجه به شرایط کنونی شیوع بیماری را اینچنین بیان کرد : 
۱- برنامه مدون گندزدایی همه سطوح دارای امکان تماس زیاد در پایگاه
۲- تامین صابون مایع و محلولهای مناسب ضدعفونی کننده دست
۳-امکان فاصله گذاری مناسب
۴-آگاهی همه  عوامل اجرایی از احتیاطات لازم در زمان شیوع بیماری از طریق آموزش
۵-ثبت دوره ای وضعیت سلامت همه عوامل اجرایی با استفاده از امکانات غربالگری عمومی و سایت salamat.gov.ir
۶-ثبت وضعیت سلامت نو آموزان با استفاده از امکانات غربالگری عمومی و سایت salamat.gov.irیک روز قبل از سنجش
وی عنوان کرد : خوداظهاری والدین در مورد بیماری کودکان نکته مهمی است که باید به والدین اطمینان داده شود در صورتی که دانش آموز نیازمند استراحت و جداسازی در منزل باشد مشکلی از نظر انجام سنجش پس از بهبودی نو آموز و تایید پزشک نخواهد بود.
وی در ادامه گفت : سنجش دانش آموز مشکوک یا مبتلا به بیماری منوط به گواهی پزشک خواهد بود. در صورت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ ،اعم از نو آموز و کارکنان پایگاه ،حداقل تا ۱۴ روز پس از بهبود علایم نباید در پایگاه حاضر شوند.
وی توصیه کرد : حضور نو آموزان دارای ریسک بالا (مبتلا به دیابت ،آسم ،بیماری قلبی عروقی و ...) در زمان از پیش تعیین شده توسط مدیر پایگاه و درساعات خلوت تر مراجعه کنند.
معصومه صولتی خاطرنشان کرد : سطوحی که توسط افراد زیاد لمس می شوند مثل دستگیره در و پنجره ،میز و صندلی و ..باید حداقل روزی دو مرتبه تمیز و گندزدایی شوند و تهویه مناسب در کلیه نقاط ساختمان برقرار باشد

وی در ادامه گفت : آبخوریها ،دستشویی و توالت ها روزانه حداقل دوبار در طول ساعات کار پایگاه سنجش و یکبار در انتهای کار ،گندزدایب شوند.

وی افزود : پایگاه سنجش باید دارای آب آشامیدنی سالم ،صابون مایع و محلول های مناسب ضدعفونی باشد.

وی خاطرنشان کرد : پایگاه سنجش باید قوانین شستشوی مرتب و مکرر دست با آب و صابون مایع و استفاده از محلول الکل یا ژل ضد عفونی کننده دست را برای همه عوامل اجرایب اعمال کند.در صورت امکان ژل یا محلول ضدعفونی در همه اتاقها قرار داده شود.

کارشناس سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس استان افزود : نو آموزان لیوان کاغذی یکبار مصرف و دستمال به همراه داشته باشند. و نو آموزان از وسایل تحریر شخصی استفاده کنند.

وی گفت الزامیست  : مستخدمین و سرایداران پایگاه سنجش ،گواهی سلامت معتبر داشته باشند.

وی تاکید داشت : در مدت زمان حضور در پایگاه همه عوامل اجرایی باید از ماسک و دستکش استفاده کنند.
وی در پایان خواستار شد : فاصله ۱-۲ متر بین افراد از هم در کلاس رعایت شود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14616
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید