براساس شاخص DMFT (تعداد دندان های پوسیده ، کشیده شده و ترمیم شده )سنین 65 تا 74ساله ها دراستان که 28/3است ، وضعیت سلامت دهان این گروه سنی مناسبت نیست .
مدیرگروه بهداشت دهان ودندان معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : بهداشت دهان خوب ومراقبت های دندان پزشکی مرتب در طول زندگی ، در هر سنی اهمیت دارد ، با انجام صحیح روشهای بهداشت دهان در خانه و ملاقات مرتب با دندانپزشک می توان از مشکلات دندانی جلوگیری نمود تا دندان ها و لثه ها تا سنین بالا سلامت بمانند.
دکتر « جمشید ربانی » در ادامه تصریح کرد : مسواک زدن و نخ کشیدن روزانه برای حفظ دندان های طبیعی ضروری است ، به ویژه وقتی سن افزایش می یابد ، پلاک ، لایه باکتریایی بیرنگ ، چسبنده ای که باعث پوسیدگی دندان وبیماری لثه می شود روی افراد مسن سریعتر تشکیل می شود.
ایشان افزود : دلیل بروز پوسیدگی دندان درهمه سنین یکسان است وقتی باکتریهای پلاک از کربوهیدارت ( شکر و نشاسته ) غذایی استفاده می کنند ، تولید اسید کرده و باعث بروز پوسیدگی می شوند .
دکتر « ربانی » با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان در سنین بالا به دلیل خشکی دهان تشدید می شود ، یادآورشد :وقتی میزان بزاق که اغلب ناشي از مصرفداروهايي مثل: آنتي هيستامين ها، داروهاي ضد فشار خون و داروهاي ضدافسردگي و ياناشي از درمان با اشعه(راديوتراپي) در ناحيه سر يا گردن مي باشد، کاهش می یابد باعث بروز پوسيدگي هاي وسيعي در دندانها مي شود كه سريعاً پيشروندههستند.
درصورت بروز چنین مشکلی با مشورت دندانپزشک بزاق مصنوعی و یا محصولات حاوی فلوراید برای پیشگیری از پوسیدگی تجویز می شود.