امگا 3 یکی از اسیدهای چرب ضروری است چون برای ادامه حیات بدن اهمیت دارد و چون توسط خود بدن انسان قابل تولید نیست، حتماً باید از طریق رژیم غذایی با مکملها تأمین شود.
امگا 3 تأثیر مثبتی در روند درمان میگرن، استرس، تنشهای عصبی و افسردگی دارد، گفت: اگر روزانه 2 گرم امگا 3 خالص به بیماران مبتلا به میگرن داده شود، در برخی موارد میگرن آن ها کنترل میشود.
امگا 3 نه تنها در پیشگیری از برخی سرطان ها و بیماریهای قلبی بلکه در کاهش عوارض شیمیدرمانی نیز موثر است بنابراین مصرف امگا 3 در بیماران مبتلا به سرطان پستان به خصوص بیمارانی که تحت شیمیدرمانی قرار میگیرند و دچار اختلالهای عصبی هستند و اعصاب دست و پای آنها دچار گزگز و درد شدید میشود، مفید است.
امگا 3 عوارض عصبی ناشی از دیابت را کاهش می دهد همچنین طبق بررسیها، مکمل این اسید چرب، پیشرفت اماس را کند میکند.
وی با اشاره به اینکه منابع حیوانی و گیاهی متعددی حاوی اسیدهای چرب هستند، گفت: بهترین منابع اسید چرب امگا 3 در انواع ماهی و آبزیان از جمله ماهی آزاد، قزلآلا، تن، اسقومری و شاهماهی، تخم کدو، تخم کتان و گردو وجود دارد.
در گیاهان نیز روغنهای سویا، زیتون، کانولا، سبوس برنج، فندق و کنجد حاوی امگا 3 هستند همچنین علاوه بر این موارد، مواد غذایی غنیشده با امگا 3 مانند برخی از نانها، آبمیوهها، روغنها و تخممرغ مورد توصیه متخصصان تغذیه است.