نجام بیش از ۶هزار بازدید از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی و سامانه آبرسانی استان در طرح سلامت نوروزی
در طرح سلامت نوروزی ( ۱۵ اسفند ۹۶ تا ۱۵ فروردین ماه ) ۶هزارو ۳۴۲ بازدید از مراکز تهیه ، عرضه و فروش مواد غذایی ، اماکن عمومی و بین راهی و سامانه آبرسانی در سطح استان انجام شده است.
به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه بیان کرد : در این مدت از ۶ هزار و ۳۲۷ مرکز تهیه ، عرضه و فروش مواد غذایی ، اماکن عمومی ، اماکن بین راهی و سامانه آبرسانی در استان ، ۶ هزار و ۳۴۲ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط به عمل آمده است .
مهندس « نوروزیان » تصریح کرد : در بازرسی های انجام شده۹هزارو ۸۰۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده ، ۲۲ مرکز به مراجع قضایی معرفی و برای ۱۱۱ مورد مرکز و اماکن عمومی و بین راهی اخطاریه بحرانی و غیر بحرانی صادر شده است .
این مسئول افزود : در این مدت همچنین۱۵۴۲ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل ، ۱۳۲ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و ۵۷۶۰ مورد کلر سنجی آب شرب انجام شده است.
وی همچنین بیان کرد : طی این مدت به ۱۱۸ مورد شکایت ثبت شده در سامانه ۱۹۰و ۶۶ مورد گزارش متفرقه مردمی رسیدگی شده و با ۱۱۰ دستفروش دوره گرد هم برخورد شده است.