بیش از 35000 بازدید از مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی ، اماکن عمومی و محیط های کاری و کارگری از ابتدای شروع گام دوم فاصله گذاری اجتماعی انجام شده است .
از ابتدای شروع گام دوم فاصله گذاری اجتماعی برای 441 مورد از اماکن اخطاریه بهداشتی صادر شده است
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت : بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای از ابتدای شروع گام دوم فاصله گذاری اجتماعی از تاریخ 30.1.99 لغایت 6.3.99 تعداد 35401 مورد بازدید از مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی ، اماکن عمومی و محیط های کاری و کارگری انجام داده اند .
علیرضا نوروزیان افزود در این فاصله 117 مورد از مراکز و اماکنی که دستور العمل های بهداشتی را رعایت نکرده اند پملپ شده و برای 441 امکنه دیگر هم اخطاریه صادر شده است .
وی در ادامه گفت : صرفاً اخذ کد رهگیری به منظور فعالیت در راستای حفظ و سلامت مدیران و شهروندان کفایت نمی کند . بلکه انتظار می رود مدیران و مالکین کلیه صنوف قبل از اخذ کد رهگیری از سامانه وزارت بهداشت ، پروتکل مربوطه را دانلود و به دقت مطالعه و در حین فعالیت نسبت به اجرایی شدن پروتکل ها در محل کار خویش اقدام نمایند .