parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/09/22 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 41
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZCLa

مشارکت دانشگاه علوم پزشکی در برگزاری جشنواره غذاهای محلی خراسان شمالی

نخستین جشنواره غذاهای محلی خراسان شمالی سه شنبه 22 آذرماه 1401 با مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با هدف ایجاد نشاط و ترویج فرهنگ بومی تغذیه و تغذیه سالم برگزار شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، «نسرین علیزاده» مدیر گروه تغذیه این معاونت به عنوان داور در جشنواره حضور داشت و 140 غذای محلی در 3 بخش نان، آش و دسر محلی را از نظر سلامت پخت و مواد غذایی مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.

 

بنابراین گزارش، این برنامه فرهنگی توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با مشارکت برخی از دستگاه ها برگزار شد و در هر بخش سه برگزیده منتخب با مشارکت و حمایت معاونت دانشگاه علوم پزشکی تقدیر شدند و جوایزی را دریافت کردند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 15369
کلمات کلیدی

کلیه حقوق متعلق به دانگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی می‌باشد.

آخرین به‌روزرسانی: 1403/12/27 12:24

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
Close menu