مشارکت دانشگاه علوم پزشکی در برگزاری جشنواره غذاهای محلی خراسان شمالی
نخستین جشنواره غذاهای محلی خراسان شمالی سه شنبه 22 آذرماه 1401 با مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با هدف ایجاد نشاط و ترویج فرهنگ بومی تغذیه و تغذیه سالم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، «نسرین علیزاده» مدیر گروه تغذیه این معاونت به عنوان داور در جشنواره حضور داشت و 140 غذای محلی در 3 بخش نان، آش و دسر محلی را از نظر سلامت پخت و مواد غذایی مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.
بنابراین گزارش، این برنامه فرهنگی توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با مشارکت برخی از دستگاه ها برگزار شد و در هر بخش سه برگزیده منتخب با مشارکت و حمایت معاونت دانشگاه علوم پزشکی تقدیر شدند و جوایزی را دریافت کردند.