parcham جهش تولید با مشارکت مردم
لیست اخبار صفحه :77
شناسایی بیش از 57 هزار بیمار دیابتی و پرفشاری خون با اجرای خطرسنجی 10 سال

شناسایی بیش از 57 هزار بیمار دیابتی و پرفشاری خون با اجرای خطرسنجی 10 سال

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از شناسایی و ثبت 57 هزار و 503 بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون و ثبت در سامانه سیب با اجرای خطرسنجی 10 سال جمعیت بالای سی سال، خبر داد و گفت: 16 هزار و 311 نفر از این تعداد مبتلا به دیابت و 41 هزار و 192 نفر مبتلا به پرفشاری خون بوده اند.

به مناسبت روز جهانی عقب ماندگی(کم توانی) ذهنی: //پیشگیری از عقب ماندگی ذهنی با شناسایی به موقع بیماری های متابولیک

به مناسبت روز جهانی عقب ماندگی(کم توانی) ذهنی: //پیشگیری از عقب ماندگی ذهنی با شناسایی به موقع بیماری های متابولیک

مدیر گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اهمیت پیشگیری و ضرورت انجام آزمایش های تشخیصی نوزادان در 3 روز اول پس از تولد، گفت: سه تا پنج روز اول پس از تولد را فرصتی طلایی برای شناسایی بیماری‌های متابولیک و پیشگیری از بروز کم توانی(عقب‌ماندگی) ذهنی ناشی از این بیماری ها در نوزادان است.

خطرهای پرفشاری خون

خطرهای پرفشاری خون

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به خطرهای پرفشاری خون، گفت: پرفشاری خون یکی از شایع ترین بیماری های مزمن در جوامع امروزی است و به عنوان قاتل خاموش از آن یاد می شود زیرا علامتی ندارد. خوشبختانه پرفشاری خون به آسانی قابل تشخیص و معمولا قابل درمان است.

مراقبت و درمان به موقع و صحیح عامل جلوگیری از پیشرفت اچ آی وی

مراقبت و درمان به موقع و صحیح عامل جلوگیری از پیشرفت اچ آی وی

رئیس گروه مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اطلاعاتی را درباه بیماری اچ آی وی بیان و تشریح کرد: اچ‌آی‌وی یک بیماری عفونی است که اغلب مردم آن‌را با نام ایدز می‌شناسند، در حالی که ایدز تنها مرحله انتهایی از بیماری اچ‌آی‌وی است، که اگر فرد به موقع و صحیح تحت مراقبت و درمان قرار گیرد، ممکن است تا آخر عمر اتفاق نیفتد.

مصرف گل دارای اثرات آنی و طولانی مدت بر سلامتی است

مصرف گل دارای اثرات آنی و طولانی مدت بر سلامتی است

مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اثرات آنی و طولانی مدت مصرف گل (حشیش) را برشمرد و گفت: حشیش حافظه کوتاه مدت مصرف کننده را به تاخیر می انداد و فرد مصرف کننده ممکن است در انجام وظابف پیچیده دچار مشکل شود. استفاده از انواع قوی تر حشیش باعث می شود که حتی وظایف ساده نیز مشکل شود.

آنچه از تغییر رنگ مواد غذایی باید بدانیم

آنچه از تغییر رنگ مواد غذایی باید بدانیم

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه کاهو، گردو و آبغوره از جمله مواد غذایی پرمصرف هستند که بسته به شرایط نگهداری ممکن است رنگ آن‌ها تغییر کند، افزود: رنگ سبز غوره به دلیل وجود رنگدانه کلروفیل است، وقتی غوره در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد و به انگور تبدیل می‌شود، کلروفیل با رنگدانه‌های کاروتئوئید یا آنتوسیانین جایگزین می‌شود، به همین دلیل وقتی آبغوره را در معرض نور خورشید قرار می‌دهیم تغییر رنگ می‌دهد.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید