راه های انتقال وبا
مدیرگروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: وبا (cholera ) بیماری اسهالی مناطق گرمسیری (یا در فصول گرم مناطق دیگر) است که توسط باکتریی به نام ویبریوکلرا ایجاد میشود که منحصراً انسان را مبتلا می کند و علایم آن ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده انسان ترشح می شود.
تشکیل پرونده سلامت برای هر کد ملی در شهر آشخانه
معان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اعلام پیشرفت فاز اجرایی طرح ملی سلامت خانواده در آشخانه، گفت: با اجرای این طرح، پرونده سلامت برای افراد و خانواده ها تشکیل میشود تا به طور مستمر وضعیت سلامت شهروندان ارزیابی شود.
جلسه هماهنگی و هم اندیشی رفع چالش های برنامه غربالگری تکامل برگزار شد
جلسه هماهنگی و هم اندیشی رفع چالش های برنامه غربالگری تکامل و تست تشخیص بیلی با حضور معاون بهداشتی، رئیس مرکز تکامل استان و نمایندگان دستگاه ها مرتبط به همت گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی برگزار شد.
بیشتر قدم بزنید تا بیشتر عمر کنید
بزرگترین مطالعه جهان نشان میدهد که هر چه بیشتر راه بروید، خطر مرگ کمتر میشود، حتی اگر کمتر از پنج هزار قدم راه بروید.
چند توصیه برای حفظ سلامتی در مراسم اربعین حسینی
مدیرگره آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توصیه های عمومی برای حفظ و تامین سلامتی در پیاده روی مراسم اربعین حسینی مطرح کرد.
کمیته پیشگیری از خودکشی برگزار شد
کمیته پیشگیری از خودکشی استانی به صورت وبیناری جهت کارشناسان ستادی سلامت روان شهرستان ها 18 مرداد امسال برگزار شد.
اصول خود مراقبتی برای پیشگیری از سرطان کولورکتال (روده بزرگ)
مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی چند نکته خودمراقبتی برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ را عنوان و بیان کرد: خوشبختانه سرطان روده بزرگ یکی از قابل پیشگیری ترین سرطان هاست، بنابراین نه تنها می توان با تغییر در شیوه زندگی احتمال پولیپ یا سرطان روده بزرگ را کاهش داد بلکه با انجام اقدامات غربالگری و تشخیص زودهنگام، می توان پولیپ ها را پیش از تبدیل به سرطان شناسایی و از تبدیل آنها به سرطان جلوگیری کرد.
چگونه میزان نمک مصرفی خود را کنترل کنیم؟
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راه کارهایی را برای کنترل مصرف نمک بیان کرد و گفت: می توانید میزان نمکی که هنگام پخت به غذا اضافه می شود را کاهش دهید و برای اجتناب از مصرف بی رویه نمک بر سر سفره از نمکدان استفاده نکنید.
کمیته ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی برگزار شد
کمیته ارتباطات خطر ومشارکت اجتماعی در مورخ ۱۷ مرداد ماه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی به همت گروه آموزش وارتقای سلامت برگزار شد.