رژیم غذایی در کم کاری تیروئید
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی اعلام کرد بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید باید از مصرف بیش از اندازه مواد غذایی گواتروژن پرهیز و سبزی جات را به صورت پخته مصرف نمایند. مواد غذایی گواتروژن شامل انواع کلم، شلغم، روغن گلزا ( کانولا ) ، بادام زمینی، ارزن و سویا است. وی افزود:سویا می تواند مانع جذب کافی داروهای تیروئید شود. بنابراین باید در مصرف آن احتیاط گردد. نسرین علیزاده تاکید کردحتما ازنمک ید دار در طبخ و مصرف روزانه استفاده شود و در پایان پخت غذا افزوده شود، زیرا در غیر این صورت ید موجود در نمک هنگام برداشتن درب ظرف غذا، همراه با بخار خارج می شودو میزان ید کمتری از آن چه که انتظار می رود دریافت میشود. همچنین نمک یددار را نباید در شیشه های شفاف و در معرض نور نگهداری شود . ایشان اذعان داشت تنظیم کالری دریافتی برای جلوگیری افزایش وزن ضروریست و برای این منظور مشاوره با کارشناس تغذیه، همراه با استفاده از درمان دارویی را توصیه نمود