parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/08/09 - 01:07
  • - تعداد بازدید: 21
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z5C3

کارگاه پیشگیری از بروز طغیان ها و بیماریهای منتقله از آب و غذا 9آبان ماه برگزار شد

کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت بروز طغیان ها در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید در شروع جلسه خیر مقدم به مدعوین توسط معاون محترم بهداشتی و معاون فنی در این جلسه معاون محترم بهداشتی در خصوص اهمیت کنترل بموقع این طغیان ها و پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا آموزش های لازم را ارائه نمودند .

  • گروه خبری : اخبار حوزه معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 49994
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید