parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/04/18 - 08:36
  • - تعداد بازدید: 23
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zhda

تغذیه ای برای کاهش حمله های آسم

مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه تغذیه مناسب موجب کاهش حمله های آسم می شود، گفت: مصرف ویتامین D باعث کاهش حمله های آسم در کودکان و نوجوانان می شود که بهترین منابع آن ماهی سالمون، لبنیات غنی شده با ویتامین D و تخم مرغ است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ دکتر فلوریا انفرادی با بیان اینکه  بر اساس مطالعات صورت گرفته سطح ویتامین Aدر کودکان مبتلا به آسم کم تر  از میزان نرمال است، افزود:در این کودکان سطوح بالا ویتامین A با عملکرد بهتر ریه ها همراه است.

وی اضافه کرد: بهترین منابع ویتامین A شامل: جگر، شیرپرچرب، کره، هویج، کدو حلوایی، کلم بروکلی است.

وی با اشاره مواد غذایی ممنوعه در آسم نیز گفت: مصرف گوشت های فرآوری شده (سوسیس و کالباس) و غذاهای فست فودی (پیتزا،سمبوسه و فلافل) و غذاهای پرنمک و روغن های هیدروژنه با افزایش سطح تری گلیسرید و نیتریک اکساید (که موجب التهاب مجاری هوایی است ) می تواند ریسک فاکتوری برای آسم باشد.

وی عنوان کرد: همچنین استفاده از گوشت های کبابی و دودی شده با احتمال افزایش حملات آسم در بیماران مبتلا به آسم همراه است، افزایش دریافت غذاهای حاوی اسید های چرب اشباع از طریق فعال کردن سیستم ایمنی ذاتی و رها شدن عوامل التهابی نیز موجب التهاب مجاری هوایی می شود که اثر پیش التهابی این اسید های چرب از طریق اسید های چرب امگا 3 قابل پیش گیری است

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 15977
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید