بایدها و نبایدهای سرو غذا در سفر
- در صورت مصرف غذاها در رستورانها حتما به ظاهر رستوران، وضعیت کارکنان آن و شرایط
- بهداشتی ، رعایت پروتکل ها ی مرتبط با کرونا محیط کارت بهداشت کارکنان توجه کنید.
- غذاهای خشک مثل کتلت و کوکو یا تخم مرغ پخته بهترین غذا در طول سفر هستند. غذایی
- که برای بین راه تهیه می کنید ، نباید آبکی باشد.غذاهای آبکی مثل انواع خورش ها ، سریعتر
- فاسد می شوند چون میکربها وباکتریها در فضای مایع ، محیط مناسبتری برای رشد وتکثیر
- دارند.
- ساندویچ را از قبل آماده نکنید، زیرا وجود گوجه فرنگی، کاهو یا خیارشور سبب مرطوب
- شدن ماده
- اصلی ساندویچ می شود و رشد میکروبها را سرعت می بخشد.
- نوشیدن آب یخ قرار داده شده در پارچهای پلاستیکی یا فلزی ممکن است بیماری زا باشد، به
- خصوص برای کودکان خردسال به هیچ وجه توصیه نمی شود
- از مصرف بعضی از مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده، پیاز در مکان هایی که قابل اطمینان نیستند، خودداری کنید.
- از خرید ومصرف نوشیدنی های محلی مثل آب زرشک ، آب آلبالو و... و هم چنین
- لواشک ،
- تمبرهندی ،آلوچه ،درصورتی که بسته بندی نشده وکد بهداشتی وپروانه ساخت از
- وزارت بهداشت
- ندارند ، خودداری کنید.
- غذاهایی را در رستوران سفارش دهید که سس ، ادویه وچاشنی زیاد نداشته باشند. گاهی
- ممکن است دررستورانها به غذاهای کهنه ومانده مقدار زیادی سس وچاشنی اضافه کنند
- که تغیر رنگ وطعم نامطبوع ناشی از فساد غذا مشخص نشود.
- دررستوران ، حتما همراه با غذایی که میل می کنید ، از ماست (کم چرب وپاستوریزه ) ،
- لیمو ترش ویا آبلیمو استفاده کنید. با مصرف این ها ، محیط دستگاه گوارش اسیدی
- می شود ودرنتیجه، ازرشد وتکثیر میکربهادردستگاه گوارش ودر نتیجه مسمومیت غذایی
- جلوگیری می شود.
- مصرف انواع دسرهای خامه ای درطول سفر توصیه نمی شود چون ممکن است با
- شیر وخامه پاستوریزه نشده تهیه شده باشد ویا اینکه به علت کهنگی ، فاسد شده باشد.