parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/03/24 - 09:21
  • - تعداد بازدید: 41
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z1ca

آکریل آمید، خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: ارتباط مثبتی بین آکریل آمید رژیم غذایی و خطر ابتلا به سرطان سینه به ویژه قبل از یائسگی در زنان وجود دارد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر محمدرضا اکبری با بیان این که آکریل آمید در غذاهایی  با پایه مواد نشاسته‌ای در دمای بالا (بالای 120 درجه سانتیگراد) و رطوبت کم تشکیل می شوند، افزود: از جمله غذاهای گریل و کبابی  شده یا سرخ شده غنی از کربوهیدرات (مانند سیب زمینی سرخ کرده، چیبس، نان خیلی برشته و سوخته، شیرینی) و دانه قهوه برشته شده) حاوی آکریل آمید هستند.

وی خاطرنشان کرد: کاهش محتوای آکریل آمید در مواد غذایی مصرفی و تقویت آموزش ها برای عموم مردم به منظور کاهش میزان مصرف آن را توصیه کرد.

وی یادآوری کرد: آکریل آمید(Acrylamide) ترکیب شیمیایی بی‌بو، سفیدرنگ و شفاف است که بر اثر حرارت دادن مواد نشاسته‌ای مثل سیب‌زمینی و نان در دماهای بالا (بیشتر از ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد) به وجود می‌آید.

وی ادامه داد: ثابت شده است هرچه میزان تیرگی ماده غذایی مثل سیب زمینی هنگام سرخ شدن زیادتر باشد آکریل آمید آن هم بیشتر است.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 15904
کلمات کلیدی

کلیه حقوق متعلق به دانگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی می‌باشد.

آخرین به‌روزرسانی: 1403/12/27 12:24

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
Close menu