parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/10/26 - 11:06
  • - تعداد بازدید: 20
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z5Na

رهنمودهای تغذیه از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به طور مختصر به چند رهنمود تغذیه اشاره کرد و گفت: مصرف مواد غذایی روزانه را طوری تنظیم کنید که وزن مطلوب خود را حفظ کنید.

دکتر «محمدرضا اکبری» با بیان این که سعی کنید برنامه مرتب ورزشی (مانند پیاده روی) را حداقل 3 روز در هفته و هر بار به مدت 30 تا 40 دقیقه داشته باشید، اضافه کرد: با مصرف بیشتر میوه ها، سبزیها، حبوبات و نانهای سوبس دار، دریافت فیبر غذایی روزانه را افزایش دهید.

وی ادامه داد: مصرف شیر، ماست و پنیر کم چربی(کمتر از 2.5 درصد) را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید و در مصرف چربی های جامد تا حد ممکن اجتناب کنید و حتی الامکان از سرخ کردن مواد غذایی پرهیز کنید و در صروت نیاز به استفاده از روغن، سعی کنید از روغن مایع و یا روغن زیتون استفاده کنید.

وی یاداوری کرد: سعی کنید از گوشت های سفید مانند ماهی و مرغ استفاده کنید و از فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنید.

کاهش مصرف قندهای ساده مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات، پرهیز از مصرف زیاد نمک و عدم استفاده از نکدان در سرسفره غذا و نوشیدن روزانه 6 تا 8 لیوان آب از دیکر توصیه این مقام در حوزه بهداشتی دانشگاه بود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 15452
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید