برگزاری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت زنان در 29مهر
24مهر روز جهانی غذا ست به همین مناسبت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی جشنواره غذای سالم با محوریت تهیه غذاهای حاوی لبنات، فیبرها و ماهی در مورخه 29 مهر ماه 1392 در محل خانه فرهنگ شهرداری برگزار نمود . در این جشنواره که 30نوع غذا به نمایش گذاشته شد . آشنایی با اصول صحیح تغذیه، از طریق توزیع پمفلت ها و بروشورهای مختلف و ترویج استفاده از مواد غذایی با ارزش و مفید نیز در حاشیه از اهداف اساسی این جشنواره به شمار می رفت . در انتها به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.
(( تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی ـ عروقی و سرطان ها تاثیر به سزایی دارد که با مصرف غذاهای کم نمک،کم کالری و کم چربی و تعادل و تنوع در مواد غذایی و مصرف میوه و سبزی در روز امکان پذیر است. ))