parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/02/09 - 10:44
  • - تعداد بازدید: 22
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZVQa

نکات بهداشتی در زمان مصرف خرما با توجه به شیوع کرونا

با توجه به مصرف خرما در ماه مبارک رمضان وبحث شیوع کرونا توصیه می شود روزه داران عزیر نکات بهداشتی را قبل از مصرف خرما رعایت کنند .

نسرین علیزاده در گفتگو با روابط عمومی معاونت بهداشتی گفت با توجه به مصرف خرما در ماه مبارک رمضان وبحث شیوع کرونا توصیه می شود روزه داران عزیر نکات بهداشتی را  قبل از مصرف خرما رعایت کنند .

وی افزود : در هنگام خرید خرما فقط در بسته بندی های بهداشتی خریداری کنید. و از خرید خرمای فله ای، بدون بسته بندی، فشرده و له شده خودداری کنید. اگر خرمای تازه له شده در دمای محیط نگهداری شود،چسبناک و نرم شده و مستعد آلودگی انتقال عوامل آلوده کننده است .

وی در ادامه گفت  :خرما را فقط از مراکز معتبر و شناخته شده و بهداشتی خریداری نمایید .و به سالم بودن بسته بندی، دارا بودن مجوز سازمان غذا و دارو و تاریخ مصرف و تولید و انقضا توجه کنید .

علیزاده خاطرنشان کرد  : کیسه و جعبه مقوایی که برای بسته بندی محصول در نظر گرفته شده ممکن است آلوده به ویروس کرونا باشدبسته بندی های خرما را پس از بازگشت به منزل ، مانند سایر بسته های خریداری شده، قبل از استفاده بشویید و یا به نحومقتضی ضدعفونی نمایید قبل از مصرف، ابتدا دانه های خرما را بطور مجزا با اب سالم و پاکیزه بشویید. خرما ازجمله خوراکیهایی است که باید پیش ازمصرف شسته شود تا از آلودگی های احتمالی در زمان برداشت ، بسته بندی و عرضه پاک شود . 

وی تاکید کرد : اگر از تمیز بودن خرما مطمئن نیستید بهتر است قبل از مصرف، خرماهای مصرفی را روی حرارت ملایم در قابلمه به گونه ای حرارت دهید که حرارت به همه نقاط خرما برسد .

وی همچنین افزود : خرمای  تازه باید در دمای یخچال و به دور از گرمای محیط نگهداری شود. اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظروف در بسته اشکالی ندارد .

علیزاده  در پایان گفت : از مصرف زیاد خرما هم مثل سایر مواد قندی و شیرین خوداری کرده و به میزان متعادل و در حد دوتا سه عدد در زمان افطار یا سحر میل کنید .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14531
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید