parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/04/29 - 09:39
  • - تعداد بازدید: 19
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZnSa

پیش گیری از حوادث حمل و نقل در جوانان

برخورداری از میدان دید خوب اهمیت  ویژه ای در هنگام رانندگی دارد.

00:00
00:00
دانلود

دکتر فاطمه عبدل آبادی کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشتی در گفتگو با روابط عمومی این معاونت گفت : عوامل و مشکلات جسمی ،  تاثیر گذار در رانندگی و نحوه ی مقابله با آن ها هستند .

وی خاطرنشان کرد :  برخورداری از میدان دید خوب اهمیت  ویژه ای در هنگام رانندگی دارد. با شگاه خودرو اروپا  تخمین می زند که می توان علت چند هزار تصادف در سال را ضعیف بودن میدان  دید راننده  دانست . عده ای از افراد که دارای گواهینامه با عینک هستند زمان رانندگی از عینک استفاده  نمی کنند و این مساله موجب خطای دید و بروز تصادف  می شود . خواب الوده بودن راننده و مصرف داروهای مسکن هم باعث خطای دید وی خواهد شد.

وی عنوان کرد : مشکلاتی در ارتباط با خواب رفتگی پاهاارتباط دارد  .پزشکان از اختلال در سیستم گردش خون به عنوان یکی از مشکلات موجود برای رانندگان نام می برند و معتقد هستند که باید با رعایت توصیه های پزشکی مشکلات جسمی ناشی از این اختلال را به حداقل رساند . حین رانندگی های طولانی ممکن است اندام ها دچار درد و خستگی بیش از حد شوند و در رابطه با خانم ها به خصوص زمان استفاده از کفش های نامناسب نظیر کفش های پاشنه دار این مشکل حاد تر است . در این حالت رانندگی سخت تر می شود.

وی  توضیح داد : خواب  الودگی ناشی از اختلالات خواب شبانه که منجر به خستگی ، سردرد و کاهش سطح هوشیاری فرد می شود از بزرگ ترین عوامل ایجاد حوادث و تصادفات جاده ای  است . پزشکان معتقد هستند دلایل بسیار متفاوتی مانند  افسردگی ، چاقی ، بد خوابی و کم خوابی  منجر به این امر می شود . هم چنین جوانانی که به علل مختلف مانند وزن زیاد  و چاقی به خصوص در ناحیه گردن ، ناهنجاری  های فک بالا و پایین ، بزرگی زبان و تنگی راه های هوایی در شبانه روز دارای خواب کافی نیستند در طول روز دچار خستگی ، سردرد ، بی حوصلگی و کاهش میزان هوشیاری می شوند که این حالت ها می توانند  منجر به ایجاد اختلال در کارهای روزمره و حوادث گردد.

دکتر عبدل آبادی در پایان گفت : رانندگی با حالت خستگی و در مدت طولانی ، زمانعکس العمل راننده را افزایش می دهدو بویژه ساعات زیاد رانندگی ، نوشیدن مشروبات الکلی و مصرف مواد افیونی هم درک راننده را پایین خواهد آورد

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14614
کلمات کلیدی

کلیه حقوق متعلق به دانگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی می‌باشد.

آخرین به‌روزرسانی: 1403/11/03 08:47

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
Close menu