نحوه صحیح شستشوی دستها توسط والدین و معلمین به دانش اموزان اموزش داده شود .
حضور دانش آموزان و معلمان دارای بیماریهای زمینه ای مانند دیابت،آسم،بیماری قلبی عروقی،سرطان تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : با توجه به بازگشایی مدارس ،اهمیت فاصله گذاری اجتماعی در کودکان و دانش اموزان بسیار حائز اهمیت است ،زیرا دانش اموزان میتوانند از عوامل اصلی گسترش بیماری کرونا ویروس در جامعه و منازل خود و انتقال ان به والدین و افراد سالمندی باشند که دارای بیماریهای زمینه ای هستند که انان را در معرض ابتلا به انواع پر عارضه بیماری کووید ۱۹ قرار می دهد .بنابراین رعایت مسائل بسیار حائز اهمیت است
دکتر افشین دلشاد افزود :خوداظهاری والدین در مورد بیماری کودکان نکته مهمی است.لازم و ضروری است هم والدین و هم دانش اموز در سامانه www.salamat.gov.ir ثبت نام نموده و هر سه روز یکبار مجددا نرم افزار را تکمیل و بروز رسانی نمایند .این اقدام در مورد معلمان و کارکنان مدارس نیز باید انجام شود .
وی در ادامه گفت : حضور دانش اموزان دارای بیماریهای زمینه ای مانند دیابت،آسم،بیماری قلبی عروقی،سرطان و...تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
وی همچنین تاکید کرد مدرسه باید قوانین شستشوی مکرر دستها با آب تمیز و صابون مایع و استفاده از محلول ضد عفونی کننده دست را برای کارکنان و دانش اموزان اعمال نماید.و نحوه صحیح شستشوی دستها توسط والدین و معلمین به دانش اموزان اموزش داده شود .
افشین دلشاد گفت : دانش اموزان لیوان کاغذی یکبار مصرف و دستمال بهمراه داشته باشند.و دانش اموزان بهتر است در صورت استفاده از سرویس های ایاب و ذهاب عمومی از ماسک و دستکش استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد در صورت امکان دانش اموزان گچ و ماژیک وایت برد شخصی بهمراه داشته باشند . و از لوازم االتحریر شخصی استفاده نمایند.و ترجیحا وسایل دانش اموزان در مدرسه بماند و دانش اموز باید تا حد امکان کمترین وسایل را بین خانه و مدرسه جابجا کند.
دکتر دلشاد در خصوص شستشوی حتی الامکان روزانه لباس مدرسه دانش اموز و وارد نکردن آن به خانه به والدین آنان تاکید گردد.
وی همچنین تاکید داشتن فاصله حداقل ۱-۲ متر بین افراد از هم در کلاس رعایت شود.
وی گفت : به دانش اموزان توصیه می شود از مایعات بیشتر استفاده نمایند.ترجیحا آبهای معدنی که قبل از مصرف بطری آن شسته شده است،استفاده نمایند.
وی در پایان افزود :قبل از مصرف بسته های مواد غذایی و خوراکی ،بسته ها ضد عفونی و یا بصورت بهداشتی شسته شود.