طبق قوانین کشوری ، ظرفیت های قانونی برای حمایت از زنان شاغل در تغذیه با شیرمادر فراهم است و بخش خصوصی موظف است همانند بخش دولتی از مادران شاغل حمایت کند.
در همایش هفته جهانی شیر مادر که با حضور مسئولین امور بانوان کل ادارات و سازمان های استان ، پرسنل بهداشتی و رابطین مراکز درمانی در تالار شهید لنگری بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد ،معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : متاسفانه در بخش خصوصی مانند کارخانه ها ، شرکت های خصوصی و صنایع کوچک مادران شاغل مجبور هستند به دلیل امنیت کاری خود شیر مصنوعی را جایگیزین شیر خود نمایند.
دکتر « افشین دلشاد » در ادامه تصریح کرد : از این رو لازم است سیاست های تشویقی اجرا شود و بخش خصوصی تسهیلاتی را برای تغذیه با شیر مادر برای زنان شاغل خود فراهم کنند.
نیازهای تغذیه ای یک مادر شیرده نسبت به مادر باردار بیشتر است ، مادران در دوران شیردهی باید با شدت بیشتری حساسیت تغذیه ای را دنبال کنند تا کمبود ها وذخایر خودشان را تامین نمایند . باید فاصله گذاری در فرزندآوری رعایت شود و مادری که از نظر تغذیه مشکلی ندارد ، بعد از زایمان 2 سال طول می کشد تا ذخایر بدنش تامین شود.